Latest Movie :
Home » , , , » Campursari Mawar Biru - Nurhana

Campursari Mawar Biru - Nurhana

{[['']]}
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kr2iINUpde4[/youtube]

Langgam campursari selalu enak dinikmati, apalagi jika dilantunkan oleh sinden cantik Nurhana. Khusus buat penggemar campur sari, kami hadirkan langgam campursari mawar biru oleh Nurhana dalam koleksi mp3 campursari kali ini.



Lirik Lagu MP3 Mawar Biru - Nurhana

Tumetesing waspaku
Ora tego rasaning atiku
Ninggalake…sliramu
Priyo idamanku

Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasaning atiku
Ngelingake…
Naliko bareng mlaku-mlaku

*)
Ora nyono ora ngiro,yen ngene dadine
Aku kudu melu,
Ndherek’ake romo lan ibukuhttp://www.blogger.com/img/blank.gif
Mulih nEng ndesaku

Wekasanmu welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minongko
Tondho katresnanku

REFF :
kembali ke *)

Download MP3 Mawar Biru - Nurhana
Share this article :

Poskan Komentar

About

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Koleksi Lagu Gratis - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger